Најави се

Интернационален Ден на Пежо 404

  • Датум: 04/04/2022 at 10:00 am
  • Завршување на настанот: 04/04/2022 at 2:00 pm

5то по ред дефиле во организација на Клубот за олдтајмер возила Пежо 404 Клуб МКД, низ улиците на градот Скопје. Поаѓањето на групата возила Пежо 404 и нашите гости од други олдтајмер клубови е во 10ч од пред кафе Манда , дефилето продолжува до Француската Амбасада во Р.Македонија, по приемот дефилето продолжува низ улиците на градот и завршува со изложба на возилата на плоштадот пред зградата Тифани на крајот од бул партизански Одреди

Активноста е верификувана

Контактирај го објавувачот

    Објавено од Goran Ivanovski

    Goran Ivanovski

    Група на пасионирани сопственици на дел од Македонската автомобилска историја, горди сопственици на моделот Пежо 404

    1 person bookmarked this place