Најави се

IPC A610-G TRAINING (ОБУКА)

  • Датум: 03/10/2021 at 9:00 am

За прв пат во Македонија, Гросвенор СЦМ ДООЕЛ Скопје во соработка со Balver Zinn Cobar од Германија ќе ја направат првата онлајн обука за IPC CIS A610-G стандард.
Сите заинтересирани можат да побараат дополнителни информации на: sales@grosvenor.mk

За целиот настан погледнете овде.

Скопје Лаб е Центар за иновации на Град Скопје кој работи на изнаоѓање на иновативни начини за решавање на предизвиците и проблемите со кои се соочува Градот.