Најави се

Основан во 2011 година, ЗИП институт е независна, невладина, организација за јавни политики насочена кон производство и ширење на високо квалитетни, објективни и сеопфатни идеи и анализи од централно значење за демократизацијата и ЕУ интеграцијата на Македонија. Институтот ЗИП дава глас за процесот на демократизација во земјата и регионот на Југоисточна Европа како целина и ја истакнува неговата важност во справувањето со најраспространетите прашања со кои се соочува нашето општество со теренска акција, вклучително и обуки и активности за развој на заедницата.

Локација

Контактирај го објавувачот

    Скопје Лаб е Центар за иновации на Град Скопје кој работи на изнаоѓање на иновативни начини за решавање на предизвиците и проблемите со кои се соочува Градот.