Најави се

Здраво!

Добредојдовте на #АктивноСкопје. Ова е вашата прва активност. Измени или избриши, потоа почнете со пишување.

СкопјеЛаб

Види ги сите активности од СкопјеЛаб

Скопје Лаб е Центар за иновации на Град Скопје кој работи на изнаоѓање на иновативни начини за решавање на предизвиците и проблемите со кои се соочува Градот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *