Најави се

Ден на жената 8 Март “Елеганција на движење на тркала и штикли 2022”

Ден на жената 8 Март “Елеганција на движење на тркала и штикли 2022”

Категорија

Product Description

Почеток на манифестацијата Елеганција во движење на тркала и штикли, Ден на жената 2022 е од 12ч  , во организација на Ентузијасти на возила од историско значење  Мини Клуб Македонија, Пежо 404 Клуб Македонија.

Возилата ке бидат изложени на платото пред Сити Мол -Скопје, при што ке има и програма за забава на посетителите и секако еден од нашите членови Томислав Манич ке ја изведе безвременската нумера Црвени Рози за Вас Мадам

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Ден на жената 8 Март “Елеганција на движење на тркала и штикли 2022””

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *