Најави се

Здружение за родова еднаквост – ЕДНА МОЖЕ!

Здружение за родова еднаквост – ЕДНА МОЖЕ!

Категорија

Product Description

Здружението за родова еднаквост ЕДНА МОЖЕ! Скопје е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на сите граѓанки и граѓани, самостојно формирано со слободно здружување на сите за заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на родовата еднаквост и женските права,граѓанското општество и локалните заедници, како и заради вршење на дејности и активности за поттикнување на моралните вредности, зајакнување на меѓуетнички односи и економски развој во на територијата на Македонија и пошироко, а во согласност со Уставот и Законот.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение за родова еднаквост – ЕДНА МОЖЕ!”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *