Најави се

EESTEC ACADEMY МОДУЛ 3 | REACT, POWERED BY EMBEDSOCIAL

EESTEC ACADEMY МОДУЛ 3 | REACT, POWERED BY EMBEDSOCIAL

Категорија

Product Description

Осмели се да научиш повеќе!

EESTEC Academy е серија бесплатни предавања, којa неколку години се одржува на техничкиот кампус и чија цел е студентите да се стекнат со стручни вештини во својата област.
На овие модули, учесниците ќе стекнат нови вештини и знаења преку соработка со професионалци и експерти од конкретната област.

Третиот модул на EESTEC Academy ја опфаќа популарната тема “Front-end”. За разлика од првите два модули, овој модул е организиран во два подмодули во кои ќе се изучуваат едни од најкористените библиотеки од програмскиот јазик JavaScript, React и Angular.

Првиот подмодул ќе се одржи од 12-14 март во соработка со EmbedSocial . Овој модул е наменет за сите оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини.

Поради пандемијата на COVID-19, овој настан ќе се изведува online.

Линк до формата за пријавување:
https://forms.gle/QLp22jPgKep1NWRE7

Формата за пријавување ќе биде отворена до 8ми март!
За повеќе информации следете ги нашите профили:
Instagram: https://www.instagram.com/eesteclcskopje/

Facebook:
https://www.facebook.com/eestecacademy/
https://www.facebook.com/EESTECLCSkopje

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “EESTEC ACADEMY МОДУЛ 3 | REACT, POWERED BY EMBEDSOCIAL”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *