Најави се

Гоу Грин Скопје

Гоу Грин Скопје

Категорија

Product Description

Гоу Грин е младинска организација за одржлив развој и заштита на животната средина која работи на следните стратешки приоритети;
– Младински еко-активизам
– Образование за климатски промени и одржлив развој
– Социјална инклузија за зелена економија

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Гоу Грин Скопје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *