Најави се

Институт за добро управување и евроатлантски перспективи-Скопје

Институт за добро управување и евроатлантски перспективи-Скопје

Категорија

Product Description

Институтот за добро управување и евроатлантски перспективи е организација основана во 2009 г која работи на полето на подигање на јавната свест во делот на доброто управување, промоција на начелата на транспарентност, одговорност, отчетност, ефикасност и владеење на правото како и подигање на јавната свест за предностите/обврските од полноправното членство на Македонија во ЕУ и НАТО Алијансата.

Дополнително во фокусот на работење на ИДУЕП се младите, неформалното образование и организирање на обуки како и процесот на дигитализација односно поставување на дигитализацијата на општеството како натпартиска платформа која е од интерес на секој граѓанин.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Институт за добро управување и евроатлантски перспективи-Скопје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *