Најави се

IPC A610-G TRAINING (ОБУКА)

IPC A610-G TRAINING (ОБУКА)

Категорија

Product Description

За прв пат во Македонија, Гросвенор СЦМ ДООЕЛ Скопје во соработка со Balver Zinn Cobar од Германија ќе ја направат првата онлајн обука за IPC CIS A610-G стандард.
Сите заинтересирани можат да побараат дополнителни информации на: sales@grosvenor.mk

За целиот настан погледнете овде.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “IPC A610-G TRAINING (ОБУКА)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *