Најави се

Коалиција на младински организации СЕГА

Коалиција на младински организации СЕГА

Категорија

Product Description

 

Основна цел и задача на СЕГА е залагање за развивање и задоволување на културни,научни,образовни-воспитни , социјално-хуманитарни,спортски, технички, рекреативни и други потреби на младите.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Коалиција на младински организации СЕГА”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *