Најави се

Македонско биолошко друштво

Македонско биолошко друштво

Категорија

Product Description

Здружението на граѓани ,,Македонско биолошко друштво’’ e невладина,непрофитна и нерелигиозна организација во која граѓаните на Р.Македонија членуваат на доброволна основа и ги здружуваат средствата и трудот заради остварување на пошироки општествени интереси од областа на проучување на биологијата и биолошките дисциплини со цел да се популаризираат и унапредат биолошките науки и нивната примена.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Македонско биолошко друштво”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *