Најави се

Научна фондација СПИРОСКИ

Научна фондација СПИРОСКИ

Категорија

Product Description

Фондацијата има посебни цели и задачи: да создава просторни, технички и материјални услови за работа; да издава научни списанија; да ја афирмира науката; да ја поттикнува научната работа; да собира, да типизира, да складира и да разменува податоци за дарители на клетки, ткива и органи.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Научна фондација СПИРОСКИ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *