Најави се

Новогодишно дефиле Пежо 404 Клуб Македонија

Новогодишно дефиле Пежо 404 Клуб Македонија

Категорија

Product Description

Низ улиците на градот ке продефилираат возила постари од 35години, украсени во Новогодишен дух.

Почетокот е во 12ч на плоштадот во Влае, потоа се вози до плоштадот во Гази баба, и на крај финалната изложба на возилата ќе биде на градскиот плоштад .

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Новогодишно дефиле Пежо 404 Клуб Македонија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *