Најави се

О2 Иницијатива

О2 Иницијатива

Категорија

Product Description

О2 Иницијатива е здружение со фокус на активности за намалување на загадувањето на воздухот, почвите, водите, регулирање на отпадот, заштита на природата, одбрана на јавниот интерес, зелено урбанистичко планирање, зголемување на транспарентноста на институциите, подобрување на законите, едукација. Се залагаме за применливи решенија на постоечките проблеми.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “О2 Иницијатива”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *