Најави се

Здружение ,,Гоу Грин”

Здружение ,,Гоу Грин”

Категорија

Product Description

Здружение ,,Гоу Грин’’ постои од 2010 година и стратешки приоритети се младински еко активизам, еколошко образование и социјална инклузија за зелената економија. Од 2018 година работи на инклузија на собирачите и примарна селекција на отпад во домаќинствата изразено преку различни проекти и иницијативи.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение ,,Гоу Грин””

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *