Најави се

Здружение на граѓани Центар за одржливи иницијативи Скопје

Здружение на граѓани Центар за одржливи иницијативи Скопје

Категорија

Product Description

Здружението на граѓани Центар за одржливи иницијативи Скопје (ЦОИ) е организација основана во 2008 година, од група на млади експерти и интелектуалци со различна позадина, но една заедничка визија: Проактивно граѓанско општество изградено на одржливи принципи, вклучувајќи ефикасни развојни активности кои се грижат за животната средина и заедницата.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение на граѓани Центар за одржливи иницијативи Скопје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *