Најави се

Здружение на граѓани Младите можат

Здружение на граѓани Младите можат

Категорија

Product Description

Младите можат е непрофитна и независна граѓанска организација која има за цел да ги поттикне младите да земат активно учество во развојот на демократско општество, преку активно граѓанство и социјален активизам.
Организацијата е основана од страна на младите луѓе, водена од идејата за моќта на младите како катализатори на промени во денешното општество.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение на граѓани Младите можат”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *