Најави се

Здружение на граѓани Смарт АП- Лабораторија за социјални иновации Скопје

Здружение на граѓани Смарт АП- Лабораторија за социјални иновации Скопје

Категорија

Product Description

Целта на организацијата е да ги поттикне и развива социјалните иновации и деловните активности како одговор на клучните и итни општествени предизвици. Вклучувајќи го и развојот на еко-систем на социјални иновации што содржи различни јавни, приватни, академски и невладини чинители и со тоа да се создаде општествено, економски и еколошки одржливо општество.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение на граѓани Смарт АП- Лабораторија за социјални иновации Скопје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *