Најави се

Здружение на граѓани за откривање и развој на сопствениот потенцијал АИЕСЕК ОРГАНИЗАЦИЈА Скопје

Здружение на граѓани за откривање и развој на сопствениот потенцијал АИЕСЕК ОРГАНИЗАЦИЈА Скопје

Категорија

Product Description

AIESEC е најголемата младинска организација во светот, присутна во повеќе од 114 земји и територии, со повеќе
од 60 години искуство во развивање на лидерскиот потенцијал кај младите.
Преку нашата платформа, младите ги развиваат своите лидерски вештини, стекнуваат интернационални искуства, градат многу пријателства во глобална мрежа на истомисленици и го збогатуваат своето академско знаење преку практична работа и дејствување.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение на граѓани за откривање и развој на сопствениот потенцијал АИЕСЕК ОРГАНИЗАЦИЈА Скопје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *