Најави се

Здружение на граѓани за подршка на шумарството и животната средина ТРИФОР – Скопје

Здружение на граѓани за подршка на шумарството и животната средина ТРИФОР – Скопје

Категорија

Product Description

ЗГ за подршка на шумарството и животната средина ТРИФОР Скопје може да се пофали со широко портфолио на активности во областа на урабното зелнило, шумарството и животната средина. Како позначајни спроведени активности се Зелениот катастар на град Скопје со учество во неколку фази и дополнување на Зелениот катастар со податоци од општина Кисела Вода. ЗГ ТРИФОР има изработена и студија за валоризирани и мапирани  12 екосистемски услуги на територијата на општина Врапчиште.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Здружение на граѓани за подршка на шумарството и животната средина ТРИФОР – Скопје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *