Најави се

ЗИП Институт

ЗИП Институт

Категорија

Product Description

Основан во 2011 година, ЗИП институт е независна, невладина, организација за јавни политики насочена кон производство и ширење на високо квалитетни, објективни и сеопфатни идеи и анализи од централно значење за демократизацијата и ЕУ интеграцијата на Македонија. Институтот ЗИП дава глас за процесот на демократизација во земјата и регионот на Југоисточна Европа како целина и ја истакнува неговата важност во справувањето со најраспространетите прашања со кои се соочува нашето општество со теренска акција, вклучително и обуки и активности за развој на заедницата.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “ЗИП Институт”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *