Најави се

Новости

Jack Paden

Jack Paden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking the overall proposition

СкопјеЛаб

Види ги сите активности од СкопјеЛаб

Скопје Лаб е Центар за иновации на Град Скопје кој работи на изнаоѓање на иновативни начини за решавање на предизвиците и проблемите со кои се соочува Градот.