Најави се

Новости

Jennie Smith

Jennie Smith

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation is on the runway

СкопјеЛаб

Види ги сите активности од СкопјеЛаб

Скопје Лаб е Центар за иновации на Град Скопје кој работи на изнаоѓање на иновативни начини за решавање на предизвиците и проблемите со кои се соочува Градот.