Најави се

Новости

Tom Baker

Tom Baker

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from nanotechnology

СкопјеЛаб

Види ги сите активности од СкопјеЛаб

Скопје Лаб е Центар за иновации на Град Скопје кој работи на изнаоѓање на иновативни начини за решавање на предизвиците и проблемите со кои се соочува Градот.